Alzheimer-kórban szenved a népszerű sztár

Képek - Szomorú: Columbo felügyelő súlyos beteg!

Kinek ne lenne ismerős Columbo felügyelő? - Jellegzetes mozdulatával, ahogyan az utolsó pillanatban mindig eszébe jut valami fontos kérdés!Megformálója, a 81 éves Peter Falk sajnos nagyon beteg.

Peter Falk, a legendás Columbo képgaléria

2008.12.17 12:10ma.hu

Alzheimer-kórban szenved a legendás Columbo felügyelő megszemélyesítője, Peter Falk. A 81 esztendős amerikai színész állapotáról a lánya tájékoztatta a nyilvánosságot.

Peter Falk az utcán hadonászott - Fotó: bittenandbound

Catherine Falk édesapja gyámság alá helyezését kezdeményezi a Los Angeles-i bíróságnál, hiszen a sztár segítségre szorul, s félő, hogy akár csalóknak is áldozatul eshet - adta hírül a tmz.com.

A tavasszal már jöttek aggasztó hírek Peter Falk felől, miszerint a sztár komoly egészségügyi gondokkal küzd.

A külvilág minderről úgy szerzett tudomást, hogy több alkalommal is egyedül kószált Falk az utcán Beverly Hills-ben.

Feltehetően nem tudta, mi történik vele: magában beszélt, karjaival hadonászott.

Peter Falk 1968 óta játssza Columbo szerepét. A népszerű sorozat bejárta a világot, a felügyelő szerepéért a színész négy Emmy-díjat és egy Arany Glóbuszt is begyűjtött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.