Cápa harapás által végezné legszívesebben!

Durva! Brad Pitt elárulta hogyan szeretne meghalni!

Brad jelenleg Berlinben tartózkodik, befejezi az Inglorious Basterds című legújabb filmjét és készül az európai bemutatóra. Ennek keretében részt vett egy sajtókonferencián, ahol sok halállal, halandósággal kapcsolatos kérdést kapott.

Brad legújabb filmjében remek alakítást nyújt! képgaléria

2009.01.22 18:15ma.hu

Brad Pitt legutóbb filmvászonra került, Benjamin Button különleges élete című filmjének főszerepében egy 80 évesen születő férfit alakít, aki az idő elteltével egyre fiatalodik.
 
A színész bevallása szerint nem fél az öregedéstől, sokkal inkább az foglalkoztatja, hogyan fog meghalni. Arra a kérdésre pedig, hogy miként szeretne meghalni a válasz az volt: egy cápa harapása által!
 
- „Tűzben égni, vagy „szoros térben” meghalni nem túl izgalmas. A cápaharapás viszont annál érdekesebb lenne.” 

De vajon mit érd Brad szoros tér alatt?
 
- „Amikor gyerek voltam, visszatérő rémálmaim voltak a Stars Wars szereplőivel. Álmomban Luke, Leia, Hans és Chewy összezúzódtam egy hulladék-megsemmisítőben. "– írja az 5 perc.

Legújabb filmjében: öregemberként!

Legújabb szerepe miatt Brad sokat foglalkozik az öregedéssel és a halállal, az előbbitől nem tart, viszont utolsó perceit szeretné különlegessé tenni. 

Angelina Jolie kedvese azért még nem tervezi, hogy vége szakad életének, hisz bölcs öregember akar lenni és gyermekeit fel is szeretné nevelni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.