Jon Voight még nem is látta a unokáit!

Hogy-hogy? Angelina és Brad ikrei még nem találkoztak a papával!

Így van ezzel Jon Voight is, aki erőskezű, félelmetes de jóságos családfőt alakít A zsaruk becsülete című thrillerben: egy többgenerációs rendőrfamília fejét, tehát van miért keménynek lennie.

Tündéri képek- A népes Jolie- Pitt család! képgaléria

2008.12.16 19:30ma.hu
Voight és szépséges lánya!

A film premierjén az Oscar-díjas színész bevallotta az újságíróknak, hogy még nem is látta saját ikerunokáit, ám reméli, hogy lánya, Angelina Jolie hozzájárulásával még az idén, valamikor karácsony táján meglátogathatja a világ talán leghíresebb újszülöttjeit: Knox Leon-t és Vivienne Marcheline-t. Elég furcsa, hogy a nagypapát, akivel amúgy Angelina a Lrar Croftban együtt is játszott, nem kiváncsi az ikrekre...vagy talán a szülők nem engedik a babák közelébe?

„Nem sokkal a szülés előtt meglátogattam Angelinát, és elmondhatom, még sosem láttam ilyen boldognak a lányomat. Most már szeretnék én is osztozni vele a családi boldogságban. Rég nem vagyok olyan erőskezű apa, mint amit A zsaruk becsülete-ben játszom. Egyszerűen csak örülök, ha ő is örül.” – mondta Voight.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.