Elveszítheti férjét a Született feleség!

Tragédia! Marcia Cross retteg férjéért!

Marcia Cross nemrég szült meg ikerlányait, nem túl fiatalon, és sokáig aggódott, hogy egyáltalán teherbe fog -e esni! Most, hogy teljes a családi boldogság férjéért aggódhat a sztár, akinél rákot állapítottak meg az orvosok!

2009.01.21 11:00ma.hu

A vörös színésznő 2006 júniusában ment férjhez, ám a gyermekáldás hosszú évekig elmaradt. 

Marcia
ekkor már túl volt azon, hogy talán sosem lesz édesanya, hiszen 44 évesen még mindig ritkábban szülnek a nők. Éppen ezért végtelenül boldog volt, mikor orvosa bejelentette, ikreket vár!
 
-„A férjem szerelme miatt érzem magam szépnek! Úgy érzem, hogy az egymás iránt érzett szeretetünk minden helyzetben erőssé fog minket tenni!” – nyilatkozta a színésznő akkoriban. –írja a Kiskegyed.

A boldog család együtt!

A színésznő iker lányai 2007 februárjában születtek, mivel együtt akart lenni a gyerekekkel, Marcia megegyezett a Született feleségek rendezőjével, hogy filmbéli otthonát építsék fel saját házában. 

Így gond nélkül le tudta forgatni saját jeleneteit, kisbabái, Eden és Savannah viszont semmit sem érzett meg abból, hogy a mami dolgozik! A lányok lassan két évesek és Marcia boldogságban él, ám ekkor jött a hír, a férj rákos! 

A brókerként dolgozó Tom Mahoney betegsége miatt felesége összeomlott, de gyorsan rendezte sorait és mindent férje gyógyulásának rendelt alá. 

- „Tom jelenleg kezelés alatt áll, a szervezete jól reagál a gyógymódra!” – árulta el Marcia szóvivője, Heidi Slan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.