Roncsolódik Michael Jackson tüdeje és mája!

Új tüdő nélkül a sztárnak kampec!

Egy hiánybetegség miatt roncsolódik Michael Jackson tüdeje és mája, állítólag nincs sok neki hátra. Eddig is fura dolgai voltak, de ez most komoly betegség.

2008.12.17 20:00ma.hu

Ritka betegségben szenved popsztár, méghozzá egy csúnya ahiánybetalfa-1-antitrypsin hiánya van, ami azzal jár, hogy a tüdő és a máj fokozatosan tönkremegy. 

A betegség genetikai eredetű és igen ritka, viszont a halálozási ráta magas még akkor, ha máj- és tüdőátültetéssel javulnak a páciens esélyei. - írja a Kiskegyed.

A sztárnak már komoly belső vérzései vannak, hisz már évek óta szenved A1AD-ben, és eddig sikeresen kezelték, de az utóbbi időben szervezete már nem reagál a gyógyszerekre. 

Állapota gyorsan romlik, az egyik szemére már majdnem teljesen megvakult, és alig tud beszélni. 

Jackson orvosai különösen aggasztónak tartják, hogy egyre gyakoribbak a belső vérzései, amiket a szervezet legyengülése miatt egyre nehezebben tudnak elállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.