Dögös jelenetekkel várja a nézőket a sztár!

Szórakoztatni fog- szexis stresszoldás Jessica Albával!

Együtt lazulhatunk Jessica Albával...ráadásul semmi egyebet nem kell tenni hozzá, mint bekapcsolni a tévét. Jessica Alba ugyanis a The Office (A hivatal) című vígjátéksorozat legújabb sztárvendége. Méghozzá nem a szokásos félórás epizódban láthatjuk!

Íme a szexis Campari-fotók- egyszerűen elragadó rajtuk Jessica! képgaléria

2008.12.17 14:15mellesleg
Fotó: Campari/Egotastic

Jessica kerek egy órán keresztül szórakoztatja a nézőket, ugyanis az NBC különkiadást készít, melyet a Super Bowl döntője után, február 1-jén vetítenek. 

A dupla műsoridejű rész címe „Stress Relief”, azaz „Stresszoldás”, melyben A hivatal dolgozói illegális mozizással próbálják meg elütni a munkaidőt. Vajon sikerül nekik? 

Mint azt korábban írtuk, a Sin City színésznőjét Mario Testino fotózta nemrég Malibuban a Campari Club mindössze 9999 példányban piacra dobott 2009-es naptárához, amit ma mutattak be Milánóban. Jessica Alba, akitől fürdőruhásnál merészebb fotókat amúgy se várhatunk, mivel ezt katolikus neveltetésére hivatkozva elutasítja. 

A 27 éves színésznőt azonban villantások nélkül is szinte minden évben megválasztja valamelyik újság a Legszexibb Nőnek: a Maxim Száz Legjobb Csaj-listájának rendszeresen az élmezőnyében végez, 2007-ben az FHM, 2006-ban pedig az AskMen.com választotta a világ legbombázóbb csajának. Szintén 2006-ban a Playboy címlapján is szerepelt, bár ennek nem örült igazán. 

Kívánatosságát a jelek szerint az sem befolyásolja, hogy férjhez ment Cash Warrenhez - akivel épp újabb esküvőt terveznek -, idén júniusban pedig megszületett Honor Marie Warren nevű kislányuk. 

Bár júniusban szülte meg első gyermekét a reklámokon mégis tökéletes, hihetetlen vékony alakjával hívta fel mindenki figyelmét magára. Több hírportál azonnal azt vetette fel, hogy ez a tökéletes megjelenés teljesen a digitális javításoknak köszönhető. 

Aztán előkerült néhány eredeti fotó, és alaposan meglepődött mindenki. Jessica Alba ugyanis az előtte képeken is nagyon dögös és vonzó. Igaz, hogy a színésznő nőiesen gömbölyded idomokkal van megáldva, de sokan irigyelhetik az alakját, főleg alig néhány hónappal a szülés után. 

Kérdés, hogy a képek színvilágán túl miért kellett Jessicából ilyen vékony csajt retusálni, ha már eredetileg is nagyon jól nézett ki…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.