Igazi nehézbombázót láthatnak a nézők!

Pamela Anderson búcsúztatja George Michael-t a Comedy Central-on

A Futottak még extra, záró epizódja december 5-én kerül képernyőre a Comedy Central Magyarország műsorán - A búcsú előtt viszont igazi nehéz bombázót láthatnak a nézők: Pamela Andersont, aki ezentúl sorozat-sztárként domborít majd a Comedy-n.

Pikáns képek! Pamela Anderson pucéran Hugh Hefner partyján! képgaléria

2008.12.03 18:00redlemon

Az Emmy- és Golden Globe díjas Futottak még méltó lezárásaként, december 5-én egy igazán különleges, speciális rész kerül képernyőre.

A BBC-n több, mint 5 és fél millióan látták Ricky Gervais sztárokat felvonultató sorozatának utolsó epizódját, amelyben George Michael és Clive Owen is feltűnik.

A két világsztár, na meg az angol adatok láttán idehaza is nagy siker várható.

Hogy a kissé szerencsétlen főszereplő, Andy (Ricky Gervais) végre révbe ér-e, az is kiderül december első péntekjén 23:00-kor a Comedy Central műsorán!

A speciális záró rész előtt - hogy ne csak a búcsúról szóljon ez a nap -, a humorcsatorna nézőinek bemutatkozik Pamela Anderson.

A szőke bombázó a Felpolcolva (eredeti címén Stacked) című sorozatban egy könyvárus lányt alakít, akinek hogy-hogy nem, mindig meggyűlik a baja a férfiakkal.

Az első epizód után az egykori playmate megkapja a magáét! A Roast of Pamela Anderson-ban meghívott vendégek, a legkülönfélébb módon - persze humorosan - alázzák meg a műsor címszereplőjét.

Pamela végül maga is feltűnik a show műsorban, ahol reagál is a beszólásokra, poénokra. Hogy a kebelcsoda hogyan bírja a megpróbáltatásokat, az hamarosan kiderül!

A télapó érkezése előtt érdemes tehát a Comedy Central műsorára kapcsolni!

December 5., péntek

21:00 - 21:30 Felpolcolva
21:30 - 22:30 Égessük le Pamela Anderson-t
23:00 - 00:30 Futottak még special

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.