A Playboy legendás sztárja csövezik?

Pamela Anderson: Egy lakókocsiban élek!

Pamela, a kebelcsoda jelenleg egy lakókocsiban él fiaival, Brandonnal és Dylannal. Az oka ennek a helyzetnek mindössze annyi, hogy a sztár kaliforniai otthona éppen felújítás alatt áll.

Forró képek- Pamela teljesen meztelenül, szülinapi tortával! képgaléria

2008.11.07 15:39ma.hu
Lakókocsiban is szép az élet...

A kebelcsoda nem ad rá magyarázatot, miért nem egy szállodát választottak, míg tartanak a munkálatok. Viszont nem győz áradozni kerekes átmeneti hajlékukról.
 
Egy lakókocsiban élek, és imádom! Kicsi, de sikkes, és tökéletes nekem meg a srácoknak. Tök jó babzsákokon ülni, és a nyilvános mosodába járni.”  - mondta el Pamela lelkesen.

A szexis Pamela két fia, a 12 éves Brandon és a 10 éves Dylan is élvezik az ideiglenes „csövezést” a tengerparton, egy méterre a strandtól és a tengertől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.