Újra koncertezik a sztár az USA-ban

George Michael újra bevállalja Amerikát - 17 év után

George Michael popsztár 17 év után ismét Amerikával próbálkozik: helyi idő szerint hétfőn New Yorkban bejelentette, hogy nyáron koncertkörútra indul az Egyesült Államokban és Kanadában.

2008.03.25 18:20MTI

George Michael popsztár 17 év után ismét Amerikával próbálkozik: helyi idő szerint hétfőn New Yorkban bejelentette, hogy nyáron koncertkörútra indul az Egyesült Államokban és Kanadában.

A sztár legnagyobb sikereit felvonultató Twenty Five album, amely Angliában már 2006-ban megjelent, április 1-jén Amerikában is kijön. A lemezcímet idéző "25 Live" elnevezésű turné június 17-én indul San Diegóban és a floridai Sunrise-ban ér véget augusztus 3-án.

A megállók között lesz Atlanta, Las Vegas, Phoenix, Los Angeles, Seattle, Chicago, Dallas, Houston, New York, Boston, Toronto és Montreal.

A nyolcvanas években a Wham! együttessel befutott Michael dalai közül eddig tíz lett listavezető az államokban (belesorolva három Wham!-számot és két duettet is).

Utoljára az Elton Johnnal előadott Don't Let The Sun Go Down On Me című 1991-es nótával állt a csúcson 1991-ben. A 44 éves énekes egyébként a múlt hónapban kötött sokmillió dolláros szerződést a HarperCollins kiadóval önéletrajza megírására, amely állítólag már ősszel a boltokba kerülhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.