Fotó

Mindenkinek két arca van - elképesztő tükrözések

Nagyon kevés ember rendelkezik szimmetrikus vonásokkal - az ide tartozókat tartja a közvélekedés elemi szépségűeknek. Egy fotókísérlettel megnézhetjük, ez mennyire nem így van.

2016.07.21 14:09ma.hu

A szépségversenyeken, de inkább említsük az átlagférfiakat érintő felméréseket, azt tartják igazán szépnek, aki szimmetrikus, szabályos arcvonásokkal rendelkezik.

Azonban a szomorú hölgyeknek nyújtunk most vigaszt: fotókísérletekkel nézték meg, milyen látványt nyújt az emberi arc, ha pontosan az arcuk felénél tükrözik őket.

Van, akinek kisebb, másoknak hatalmas változást mutat az arcuk, amikor egyszer a bal, másodszor a jobb oldalukat tükrözték egymás mellé.

A szépség relatív, és szép az, ami érdek nélkül tetszik. Hagyjuk a szimmetriát :)

Képek: Bright Side










Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.