De csodás!

Öt évig vadászta a legjobb fényeket, hogy megmutassa a világnak Budapest valódi szépségét

Az elmúlt 5 év legjobb napkeltés és naplementés pillanatai Mervai Márk fotóművésztől.

Nézze meg az elképesztő képeket >>> képgaléria

2016.02.05 08:53ma.hu
Kattintson a csodálatos felvételekért! >>>

Mervai Márk ötévnyi munkájának legcsodálatosabb pillanatai fővárosunk valódi szépségét mutatja be. A fotóművész fáradhatatlanul vadászott a legjobb pillanatokra, a legtökéletesebb fényekre Budapest felett.

Mint ahogy elmondta, számára az egyik legszebb pillanat, amikor a Nap feltűnik a horizonton, és színekkel teli fénysugárban pezsdül fel az élet, kezdődik meg a nyüzsgés. Naplementekor az utolsó fénysugár szintén különleges üzenetet hordoz számára, azt szimbolizálja, hogy a természet megköszönte a mögötte álló csodálatos napot.

Ahhoz, hogy ezeket a csodálatos felvételeket elkészítse, kihívásokkal és tapasztalatokkal teli út vezetett, ám már nem csak barátai és közössége gyönyörködhet művészetében, a Bored Panda is bemutatta a tehetséges fotóművész munkáit. „A természet szépsége és a fények nagyszerű ajándék a földanyától. Nincs szükség szavakra, hagyjuk beszélni a képeket” – idézték Mervai Márkot a cikkben.

Mark Mervai Photography elérhető a Facebookon is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.