Szépség és a szörnyeteg

Ekkorát műsorvezető még nem hibázott: rossz versenyző fejére került a Miss Universe 2015-ös korona

Az est házigazdája, Steve Harvey tévesen hirdette ki győztesként Miss Kolumbiát, az első döntőst, ugyanis Pia Alonzo Wurtzbach, a Fülöp-szigeteki versenyző nyerte a 2015-ös Miss Universe-t.

2015.12.21 08:14ma.hu

Két egész percig Miss Colombia Ariadna Gutierrez önfeledt örömmel ünnepelte, hogy megnyerte a 2015-ös világszépségversenyt. Könnyekkel szemében, koronával a fején nézte a közönséget, ahogy országa nemzeti lobogója hullámzik a tapsviharral.

Ám az álom hamar és sokkolóan szakadt szét, mikor kiderült, hogy az est házigazdája, Steve Harvey rossz nevet mondott, ugyanis a szavazatok többségét Miss Philippines Pia Wurtzbach kapta, így őt illeti mind a korona, mind az ünneplés.

Mindkét hölgy alaposan ideges és zavart lett, végül a műsorvezető megpróbálta tisztázni a helyzetet, és megmutatta, mi van a kártyáján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.