Íme az új Madonna?

Dögös fotók: Katy Perry mellei vitték a pálmát a díjátadón...

Nem csalódtak a csinos fekete hajú Katy Perry-ben a rajongói - A fiatal énekesnő díjat nyert az MTV Europe Music Awards-on, sőt, magából is igen sokat mutatott...

Pikáns: Katy Perry dekoltázsa nyerő volt... képgaléria

2008.11.09 11:05ma.hu

Katy Perry, aki csupán néhány hónapja hódította meg a slágerlistákat, tarolt az MTV Europe Music Awards-on.

A legjobb új előadónak járó elismerést vehette át, s ezúttal műsorvezető is volt. Nem okozott csalódást Katy rajongóinak: amerikai focistának öltözve, egy hatalmas rúzs mellett adta elő sikeres dalát, az I kissed a girl-t!

Katy, akit sokan az új Madonnaként emlegetnek, minden alkalommal valamilyen pikáns színpadi jelenettel szórakoztatja közönségét.

Pár hete olyat produkált az az MTV latin-amerikai zenék díjátadóján Mexikóban, hogy bizony nem egy nézőnek maradt tátva a szája...

Kétség sem fért hozzá, hogy Miss Perry nem riad vissza a provokációtól és a magamutogatástól: slágere eléneklése közben beleugrott egy embernagyságú tortába, majd amikor kikeveredett belőle, teljesen habosan, igyekezett volna feltápászkodni, de nem sok sikerrel.

Megcsúszott a tortamaradványon, elesett, majd röhögve fetrengett a színpadon, sőt, még a popóját is megmutatta a közönségnek.

Katy Perry az MTV Europe Music Awards-on is meglehetősen pikáns szerelésben mosolygott, dekoltázsa egy álarcot formázott. Nem kell sokat gondolkodni azon, hol jutott hely a szemeknek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.