Cukiságfaktor

Szétröhögi magát egy sarki róka, ha bárkit nevetni hall - videó

A négyéves házikedvenc eléggé zajos, szinte mindenhez hangot ad ki magából, ám ha nevetést hall, főleg mélyet, akkor azonnal kitör belőle is.

2016.03.18 13:29ma.hu

Archer, a négyéves sarki róka az óta lett sztár, hogy felkerült nevetős videója a közösségi oldalakra. Tulajdonosa, a Michigan államban élő Kristina Shafer az ABC News mesélte, hogy a jókedv azonnal ráragad kis barátjára, főleg ha mély nevetést hall. "Archert leginkább a barátom tudja megnevettetni, de akkor is kacagó hangot ad, ha álmos vagy fáradt." (Ebből feltételezhető, hogy a nevetés számára nem feltétlen örömteli - a szerk.)

"Szinte állandóan hangokat ad ki, egy nagyon szerethető és boldog róka" - véli gazdája, aki szerint sikongatni és majomhangokat kiadni is szokott állata, sőt külön hangot ad ki akkor, ha fel akarja magára hívni a figyelmet, vagy vissza akar jutni a házba.

Archer kölyökkora óta van a lánynál, Indianából szerezték. "A sarki róka nem könnyű állat, nem ajánlom bárkinek, hogy otthon tartsa, nagyon sokat kutattam utánuk, még mielőtt letettem a voksom mellette. Rengeteg törődést, türelmet és energiát igényelnek."

Mindenesetre, Archer már hallgat a nevére, és az ül parancsra le is ül - ennyi az eredmény 4 év alatt, ami csoda, hiszen a sarki rókák nem házi állatok.

Pet Arctic Fox Starts Cracking Up Whenever He Hears Laughter

MUST LISTEN: Pet Arctic fox can't help but laugh out loud whenever he hears someone else laughing. http://abcn.ws/1SWMHNA

Közzétette: ABC News - 2016. március 17.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.