Újabb házasságon töri a fejét...

Nem volt elég? - Britney egy paparazzóhoz kötné magát!

Britney egy spirituális utazást tett Mexikóba, és sikerült egy szokásosan kiváló ötletet kiagyalnia.

2008.01.15 06:33netbulvar.hu

Britney látványos idegösszeomlása után nem sokat gondolkodott, hogy miként tovább. Felpakolt paprazzó szerelmével, és lelépett Mexikóba pihenni egy kicsit.

Ami a szöszkeségnél mi másból állna, mint az alkoholizálásból. A poháremelgetés annyira sikeres volt, hogy az egyik pincérnőre a frászt hozta rá, amikor síron túli hangon énekelgette a Toxic című slágerét. Hazatérve, volt mennyasszonyi ruháját vette fel, amikor elmentek autót vásárolni.

A kis kiruccanás alatt azért tényleg sikerült ellazulnia agyilag. Ugyanis az a fantasztikus ötlete támadt szegény kis Britney-nek, hogy hozzámegy barátjához. Így nem tudják tőle elvenni a fiait, hisz megfelelő családi hátteret tud biztosítani számukra. Persze még a lagzi létrejötte esetén is csak hangyabokányi esélye lesz megtartani legalább egy percnyi felügyeleti jogot.

Többek között egy héttel ezelőtti túszdrámája miatt, amikor órákra bezárkózott kisebbik gyerekével a fürdőszobába. Talán még a Katrina hurrikán után sem segédkeztek annyian, mint azon, hogy Jayden James-t és zavart anyját kihozzák a Spears-villából. Miután kiimádkozták a balhés hölgyet, kórházba szállították, és kimosták a gyomrából a temérdek nyugtatót.

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint, Brit nem volt hajlandó ruhát húzni meztelen felsőtestére, mondván ő túl szexi ahhoz, hogy takargassa magát. Majd a hatósági képviselőkkel állt le üvölteni, hogy ne zaklassák a házában, nincs szüksége a segítségükre. Néhány órával később azt mondta az orvosoknak, hogy ha vigyorgóba zárják, akkor megöli magát, mert nem tud a fiai nélkül élni. Pedig a jelek szerint kénytelen lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.