Munkából szerelem

Britney Spearsnak új barátja van?

Pár nappal korábban arról szóltak a hírek, hogy Britney Spears új életre készül, de hogy ezt épp a paparazzi fotós, Adnan Ghalib oldalán fogja elkezdeni, arra senki sem számított...

Britney Spears 2007-es botrányos képei! képgaléria

2008.01.10 16:36ma.hu

A képen Britney Spears látható, Los Angelesben, január 6-án, vasárnap, méghozzá kéz a kézben Adnan Ghalib fotóssal.  " Szerintem Britney nagyszerű ember ” - nyilatkozta tavaly Adnan a 20/20 című késő esti showműsornak. " De még mindig túl fiatal… sosem tudta jól megválogatni sem a barátait, sem a kapcsolatait.”

Ami Britneyt és kapcsolatait illeti, arról Ghalib is tudna mit mesélni. A férfi elismert fotográfus szakmájában, régóta ismeri Britney Spears-t is, aztán a munkakapcsolat mostanra valahogy magánkapcsolattá alakult át. Nemrég egy hotelban látták őket, amint a fotós több órán át bizalmasan sugdolózott egy hotel bárjában Britneyvel. Ghalib elmondása szerint csak ebédeltek együtt, de ez a bizonyos „ebéd” hajnali 4-óra tájban volt, egy tipikus, zűrős éjszakai mulatozást követően, nem épp brit módra.

Sajnos, mindig megpróbál megfelelni az embereknek, és ha ez nem sikerül, azt egy egész világ látja” – mondta Ghalib a 20/20 -nak adott interjújában. „Britney nagyon befolyásolható személyiség, és mindig ez okozza a vesztét.”

Nem túl hízelgő az - épp Ghalib által készített - video, amely korábban megjelent Britneyről, amikor ellopott egy öngyújtót egy benzinkút shopjából, csak a figyelem kedvéért. A film később szépen hozott a konyhára készítőjének.

"Már vagy hat órája furikáztunk a városban, és én mindvégig szorosan a nyomában maradtam. - meséli Gahlib. - Megállt egy kútnál, vett a shopban egy csomag cigit, és kifelé menet szépen zsebretett egy öngyújtót. Még oda is szólt:  "elloptam egy öngyújtót!" és ezzel kisétált. Nem akartam hinni a szememnek!"

"Egy 40 másodperces film Britneyről 40 ezer dollárt ér. - mondta Ghalib - Nem rossz üzlet!"

Az elmúlt néhány hónapban Ghalib és a paparazzi kamerája egy pillanatra sem távolodott el Spears közeléből, bármerre is járt, szinte letáborozott a környéken, ahol Britney lakik. Szerinte Spears a paparazzi fotósok kedvence, mert más sztároktól eltérően Britney mindig meg tudja lepni valamivel őket, amit aztán jól eladhatnak a lapoknak.

"Beszáll mondjuk a kocsijába, és azt hiszed, elugrik kávézni, holott Las Vegasba megy " - mesélte még Ghalib. "Netán a reptérre indul, hogy két napot eltöltsön Cabo-ban. Szóval, mindig mást tesz, mint amire számítana az ember."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.