Végéhez közeledik a hercehurca?

Visszakaphatja gyermekeit? - Britney végre hajlandó együttműködni

Újabb előrelépés történhet Britney Spears ügyében - A sztár és exférje, Kevin Federline hónapok óta marakodik a bíróságon gyermekeik, a kétéves Sean Preston és a kisebb, az egy esztendős Jayden James felügyeleti jogán, melyet jelenleg, átmenetileg az apa birtokol.

Szinpadtól a rehabig - Britney Spears élete képgaléria

2008.01.03 08:50ma.hu

 

Britney Spears ügyvédje, a Trope és Trope cég alkalmazottja szerdán enyhítést eszközölt ki védence számára a bíróságon. A jogi képviselő elmondta, hogy a kommunikáció az utóbbi hetekben gyakorlatilag zátonyra futott az énekesnővel, amely a megjelenését is lehetetlenné tette.

A popsztárnak jelenleg korlátozott láthatási joga van a két kisfia felett, mivel nem tartotta be a bíróság által előírt szabályokat. A gyermekek apjuknál, Kevin Federline-nál élnek - a házaspár 2004 októberében kelt egybe, és tavaly júliusban mondták ki a válásukat.

Britney Spears ügyvédje jelenleg azon munkálkodik, hogy az énekesnő lakóhelyéhez tartozó hivatalban igazolják, a popsztár állandó kaliforniai lakos, így a törvények értelmében megkaphatja érvényes kaliforniai jogosítványát.

A sztár jelenleg próbaidőn van legutóbbi szabálysértése után - elkapták ugyanis, amikor érvénytelen jogosítvánnyal vezetett Kalifornia államban. Azóta Spears több egyéb szabályszegést is elkövetett, főként parkolási hibáival. Britney ügyvédje kifejtette, hogy az énekesnő, bár Floridában és Lousiana államban is rendelkezik ingatlannal, Los Angeles-t tenné meg állandó lakhelyének.

Ha megállapítást nyer, hogy ez a popsztár székhelye, érvényes jogosítványt kaphat, amely már előrelépés a bírósági ügyében - vélekedett Spears ügyvédje. Sajnos ugyanis szabályszegéseit lousiana-i vezetői engedélyével a zsebében követte el. Britney ügyét legközelebb január 25-én tárgyalják a bíróságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.