Verekedés a Spears-házban!

Rendőrök szedték szét Britney-t és exférjét!

A rendőrség, a tűzoltóság és a mentők is kivonultak csütörtök este Britney Spears házához, ahol a hírek szerint kitört a csetepaté a sztárénekes és volt férje között.

2008.01.04 11:15MTI

A kapuval lezárt lakóparkban található Spears-házhoz este nyolc óra után riasztották a rendőrséget - mondta el az ügyeletes rendőrtiszt, aki szerint "a gyerekek elhelyezése miatt tört ki a családi veszekedés", amit a helyszínre érkező rendőrök igyekeztek békés mederbe terelni. Személyi sérülést nem jelentettek, ám egyéb részlet sem szivárgott ki a falakon belül történtekből.

Az AP hírügynökség fotósa hat rendőrautót, egy mentőt és egy tűzoltóautót látott behajtani a kapun éjjel fél 11 körül. A tűzoltóság diszpécsere azt állította, hogy rendőrségi riasztásra vonultak ki.

Britney Spears és volt férje, Kevin Federline hónapok óta pereskednek a bíróságon két kisfiuk, a kétéves Sean Preston és az egy esztendős Jayden James elhelyezéséért. Jelenleg az apánál laknak a kicsik, mert a fél évvel ezelőtti válás után egy Los Angeles-i bíróság ideiglenesen neki ítélte a felügyeleti jogot, Spears ugyanis szembeszegült a bíróság rendelkezéseivel.

A csütörtöki napon Spears 9.45-től 11.45-ig volt beidézve a bíróságra a gyermekelhelyezési perben elrendelt meghallgatásra, a sztár azonban csak 11.32-kor jelent meg. Spears az előző, december 12-i meghallgatást azzal az indokkal halasztotta el, hogy beteg, ám aznap lefotózták, amint egy barátjával autókázott - mondta el egy bírósági illetékes.

Az énekesnő védelmét a gyermekperben ellátó ügyvédi iroda, a Trope and Trope szerdán az ügyfelükkel való kapcsolattartás ellehetetlenülésére hivatkozva felmentését kérte a bíróságtól a jogi képviselet ellátása alól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.