"Ki ragadja meg Palin-t?"

Pornófilmet készített Sarah Palin-ról Larry Flynt!

Sarah Palinről készített pornófilmet Larry Flynt, a műfaj amerikai királya - A republikánus alelnökjelöltet egy hasonmása személyesíti meg. A Ki ragadja meg Palint? (Who's Nailin, Palin?) című filmből részletek tölthetők le Flynt magazinja, a Hustler weboldalán...

2008.10.29 16:00MTI

Sarah Palinről készített Larry Flynt, a műfaj amerikai királya pornófilmet - A republikánus alelnökjelöltet egy hasonmása személyesíti meg.

A Ki ragadja meg Palint? (Who's Nailin, Palin?) című filmben, amelyből részletek tölthetők le Flynt magazinja, a Hustler weboldalán, "Serra Palin" kormányzóasszony mellett olyan híres politikusnők "tükörképei" is megjelennek, mint Condoleezza Rice külügyminiszter vagy Hillary Clinton.

Az első jelenetben a behavazott állam kormányzónője ajtót nyit két jéggé fagyott orosz katonának, akik szeretnének a Kremlbe telefonálni. Ő természetesen teljesíti a kérést "a külkapcsolatok szellemének megfelelően".

Sarah Palint, az igazit, sokan bírálták, miután kijelentette, hogy külpolitikai vízióját alaszkai háza és Oroszország egymáshoz való közelsége határozta meg.

A köztudottan demokrata párti Flyntnek van egy blogja, amelyben a véleménynyilvánítási szabadság határozott szószólójaként lép fel, és ugyanilyen határozott ellenzője John McCain republikánus jelölt elnökké választásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.