Kimaxolt napicuki

Ha ez az alvó bébi jegesmedve nem cuki, akkor semmi! - videó

Édesdeden szunyókál a picike maci, kedves plüssállatkájával.

2015.12.13 15:17ma.hu

A mindössze öt hetes kölyökmackó nyüszög, nyekereg, forog, nyújtózik álmában. November 6-án született az Ohióban található Powell város Columbus nevet viselő állatkertjében, neve még nincs, tömege mindössze 4 kiló és hossza 16 centi. A szemei már elkezdtek kinyílni, de még nincsenek teljesen nyitva. Gondozói szerint jól fejlődik, meg megpróbált négylábra állni, étvágya pedig hatalmas. Aurora nevet viselő anyja nem gondozza, így az állatkert szakemberei nevelgetik a csöppséget. Egy nőstény átlagosan 24,1 évig él, 244 centire nő és 250 kilós. Amíg ki nem halnak :(

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.