Angelina férje Aldo Raine hadnagy szerepében!

Brad Pitt büszke náciölő

Brad Pitt hamarosan látható lesz Tarantino legújabb filmjében, az Inglourious Basterds-ben. A legelső nyilvánosságra került képen a kissé megviselt tekintetű Pitt-tet Aldo Raine hadnagy jelmezében láthatjuk.

Brad Pitt és felesége meghitt helyzetben! képgaléria

2008.10.21 19:00ma.hu
Aldo Raine hadnagy jelmezében

A legelső nyilvánosságra került képen a kissé megviselt tekintetű Pitt-tet Aldo Raine hadnagy jelmezében láthatjuk. 

Angelina férje fogja ugyanis alakítani a második világháborús filmben a nácikat skalpoló Basterds-csapat vezetőjét, akinek szerény célja a Harmadik Birodalom megdöntése.

Nemrég az is kiderült Bradről, hogy már akkor is Angelináért dobogott a szíve, amikor még javában Jennifer Aniston férje volt. Nem sokkal a válásuk után a színész egyből új párra talált és egyhamar Angelina Jolie lett a kedvese.
 
A pár mára már hat gyermeket nevel és ezidáig mindig tagadták, hogy már a forgatás idején, Brad válása előtt lett volna köztük valami, kiderült: ez azért nem egészen igaz.
 
Angelina Jolie ugyanis a minap nem tett lakatot a szájára. Bevallotta, hogy igenis, már a film forgatásán érezték, hogy forr közöttük a levegő. 

Tudták, hogy egymásba szerettek, de természetesen tekintettel a körülményekre ezt nem vállalták fel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.