Aniston: Jó lenne egy pasi, de nem akárki!

Inkább szingliként él Brad exe mint egy rossz kapcsolatban!

Nem éri be a pótlék-kapcsolatokkal Jennifer AnistonBarátai szerint Jennifer Aniston a boldog és kiegyensúlyozott szinglik életét éli, bár egy igazi szerelemre nagyon vágyna a színésznő!

Szexi képek! Jennifer mindig más és más! képgaléria

2008.10.17 15:00ma.hu
Minden stílus jól áll neki!

Jennifer útjai augusztusban váltak külön az énekes John Mayertől - nemrég Leonardo DiCaprioval és Gerard Butlerrel is összehozták, de Jen barátai szerint a színésznő sokkal boldogabb egyedül, mint párban. Főleg ha az a pasi nem álmai pasija! 

- „Jennifer nemcsak remekül néz ki, de remekül is érzi magát! Nagyon összeszedett mostanában. Inkább egyedül van, mint egy boldogtalan kapcsolatban valakivel, aki nem illik hozzá. Az a mottója, hogy "lesz, ami lesz", és még mindig hisz az igaz, örökké tartó szerelemben, ezért nem is éri be semmi más pótlékkal” - mesélte egy forrás. 

A színésznő jövőre tölti be 40. életévét, és barátai szerint kifejezetten élvezi évei múlását. 

- „Ahelyett, hogy rettegne a kortól, élvezi azt, amiben él. Izgalommal és bizakodással várja élete következő fejezetét, és az, hogy ennyire pozitív a hozzáállása, meglátszik a külsején is” - tette hozzá egy barátja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.