Angelina Jolie elérzékenyült férje duruzsolásától!

Brad Pitt csodás dolgokat súgott felesége fülébe!

A házaspár a 46. New York Film Fesztiválon jelent meg együtt, ahol Angelina kegújabb filmjének premiere volt. A bemutatón készült fotókból kiderül, hogy a házaspár harmóniában van egymással és Angelina arcáról egyértelműen az sugárzik, hogy szereti Brad Pittet!

Brad elbűvölte szavaival Angelinát! képgaléria

2008.10.08 19:00ma.hu
Angelina és férje súgdolóznak!

A Ziegfeld Színházban szombat este a pár elegánsan jelent meg, és Angelina szebb volt mint valaha. 

A fotósoknak sikerült egy olyan pillanatot elkapniuk, amikor Brad épp feleség fülébe súg valamit! 

Angelina egy Versace ruhát és Sergio Rossi cipőt viselt, az arcán pedig az látszott, hogy Brad nagyon szép dolgokat súg a fülébe!

Boldognak tűnnek!

Amikor a 2 és fél hónapos ikerpárról, Knox-ról és Vivienne-ről kérdezték a párt azt mondták: 

" Mindenki remekül van! A babák nőnek és egészségesek, a személyiségük teljesen eltérő. Mi is jól vagyunk és örülünk, hogy minden gyermekünk jól van és egészséges!” - írta a People Magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.