Sorozat

Berendelték a The Walking Dead hetedik évadát is

Jó hír a rajongóknak: 2016 októberében érkezik a zombiapokalipszis újabb stációja.

2015.10.31 10:17ma.hu
AMC

Az AMC hivatalosan is bejelentette, hogy leadta a megrendelését a 18-49-es korosztályban már három éve verhetetlennek tűnő The Walking Dead hetedik évadjára - írja a tech-live.hu.

A sorozat hetedik évadján túl tovább folytatódik majd a Talking Dead című beszélgetős műsor is, ami szintén nagy népszerűségnek örvend a tévénézők körében.

A hetedik évad bejelentésekor elhangzott, hogy a sorozatot készítő stáb is változatlan marad, így nagy valószínűséggel a jövőben is garantált lesz a siker.

Hogy meddig lehet még húzni a sorozatot, és hogy mennyi van még a szereplőkben, egyelőre rejtély, mindenesetre jelen pillanatban úgy néz ki, hogy akár 15 évad is készülhetne belőle, a nézők akkor is kitartanának mellette.

Ez persze teljes mértékben érthető, hiszen a készítők egy-egy csavarral olyan szálakat nyitnak meg a történetben, ami újra és újra elvarázsolja a nézőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.