Négylábú hős

Videó: így ment kölyökdelfint egy kutya

Gyönyörű tengerparti fotókat tervezett készíteni egy férfi, de végül életet mentett a kutyája segítségével.

2015.07.16 14:22MTI

A fotózás közben ugyanis arra lett figyelmes, hogy kutyája kicsit távolabb nagyon furcsán ugat. Mikor odament ellenőrizni, megdöbbenve látta, hogy egy delfinkölyök fekszik a parti homokban. Még mozgott, ezért finoman felemelte és visszatette a tengerbe a partra sodródott állatot.

Ott maradtam egy ideig, nehogy visszavetődjön a partra, de szerencsére rendben tovaúszott" - osztotta meg a férfi a történetet a YouTube-on. "Mikor olyan helyre értem, ahol már volt térerő, felhívtam a parti őrséget és jelentettem a történteket. Szerencsés kis flótás volt, mert a parton mérföldekre nem volt senki. Ha a kutyám nem kezd el ugatni, én sem vettem volna észre.

A mentés részleteit az alábbi videón ön is megtekintheti:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.