Megmentette a nagypapát

Hatéves fiú a jet ski-baleset hőse

A hatéves kisfiú nem is érti, miért tartja mindenki hősnek, mert csak megmentette nagyapja életét.

2015.07.01 16:11ma.hu
Melanie Starbuck

Az alabamai illetőségű Flowers család új csónakot vásárolt magának, és úgy döntöttek, Apák napja alkalmából az egész család kivonul felavatni a vízi járművet. A hajó előkészítése közben a hatéves Gram Flowers és nagyapja, „Carl papa” úgy döntöttek megjáratják kicsit a családi jet skit.

Remekül szórakoztak egészen addig, míg egy hullám fel nem borította őket. Mikor a víz fölé bukkant a kis Gram azt látta, hogy papája pár méternyire tőle lebeg, arccal lefelé. A szinte csecsemőkora óta úszó gyerkőc azonnal odaevickélt és sikerült felrángatnia a közelben veszteglő jet skire az öreg Carlt. 

Közben a család is megérkezett a csónakkal és meglepődve látták, hogy Gram ül a kormány mögött, miközben nagyapja a hátán fekszik. Először azt hitték, a gyerek úgy tesz, mintha ő vezetne, de aztán látták, hogy baj van.

Carlt gyorsan kórházba vitték, a család pedig arról kezdte faggatni a kisgyereket, hogy került fel nagyapja a jet skire, ha nem tudott mozogni. A kisfiú természetes hangon csak annyit mondott, a karjánál fogva felhúzta.

„Fel se fogja, hogy megmentette a nagyapja életét” – mondta William McKee, Gram dédapja. „Csak megtette amit meg kellett tennie” – tette hozzá a büszke ős.

A kisebb agyrázkódást szenvedő Carl a család szerint nem nagyon emlékszik a történtekre, csak arra, hogy fekszik a vízben és azon imádkozik, hogy ne fulladjon meg. A szerencsés nagyapa már otthon lábadozik, hős unokája pedig nem érti, mi ez a nagy cécó körülötte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.