Meglepetés

20 év után levelet kapott elhunyt fiától egy férfi

Egy 87 éves amerikai férfi Apák-napi képeslapot kapott 1995-ben elhunyt fiától. Mivel a férfi gyakran költözött, a lap csak 26 év múlva "érte utol".

2015.07.10 10:07ma.hu
ABC News

Az idősebb Duane Schrock számára a képeslap különleges jelentőséggel bír. Egy ideje haragban volt a fiával, mert elítélte annak homoszexualitását. A váratlan üzenet kísérlet volt arra, hogy rendezzék az egymás közötti konfliktust - tudósított az ABC News.

"Kedves Apa, már jó ideje nem beszéltünk egymással" - olvasta Schrock az egyébként 1989-ben feladott lapon. "Minden rendben nálam itt Richmondban. Jó lenne ismét hallani felőled. Boldog Apák napját."

Elég kalandos út áll a lap mögött. A borítékon lévő bélyegzők szerint sokszor visszaküldték a feladónak. "Ennyi év után még mindig újra és újra továbbküldték" - mondta a meghatódott férfi, aki nagyon körül a váratlan küldeménynek. "Na most már újra bízok a postában" - tréfálkozott.

ABC News


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.