Nem csak gondterhesek lehetnek

Apák napja: már ők is érezhetik a bébik rúgását - videó!

Apák napja alkalmából kifejezetten jó hír, hogy egy speciális övnek köszönhetően már ők is megtapasztalhatják, milyen az, amikor a baba odabent rugdosódik. A legtöbben elbőgik magukat az érzéstől...

2013.06.16 14:00ma.hu

Az apák megünneplését az Egyesült Államokban kezdeményezték a 20. század elején, s az óta már szinte az egész világon megemlékeznek június harmadik vasárnapján valamilyen módon az apákról is. Talán nem véletlen, hogy erre a hónapra időzítették az amerikai kutatók által feltalált speciális öv piacra bejelentését is. Ennek révén már a kispapák is megtudhatják, milyen érzés az anyaméhben lévő babák rugdosása.

A kutatás-fejlesztés után négy hónappal jelent meg az alábbi videó, melyen jól látható az édesapák reakciója: mindegyik elképedve tapasztalja, milyen érzés is ez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.