A popdíva nagymamis csizmában ment színházba!

Friss képek! Britney Spears magaslatokban jár!

Britney kedden ellátogatott New Yorkban a Richard Rodgers Színházba megnézni egy Broadway musicalt. A darab címe In The Heights, azaz Magaslatokban.

Britney nagymamis cipőben ment a Broadway-re! képgaléria

2008.10.03 14:30ma.hu
Az a bizonyos cipő!

A 26 éves popdíva, akit mostanában nagyon jó formában látni mindenhol, most épp elég furcsán volt felöltözve, hisz egy szexi fekete mini ruhához, egy "nagymamás" cipőt vett fel. 

A cipő egy furcsa, kissé szokatlan formájú félcipő volt, ám Britney szemmel láthatóan jól érezte magát benne!

„A cipője kicsit öreges volt, ám Britney nagyon jól festett aznap este!” – írta a justjared.com. 

A darab, amit Britney megnézett megnyerte a Tony Award-on a legjobb musical díját a múlt hónapban.

A sztár decemberben készül megjelentetni új, Circus című stúdióalbumát, teljes gőzzel dolgozik és két kisfiát sem hanyagolja el, és igyekszik minél többet együtt lenni családjával. 

Ez a színházlátogatás azt is bizonyítja, hogy a társasági élettől sem zárkózik el, ezen az esté is vidámnak és boldognak tűnt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.