Várandósan is bombaformában

Szexszimbólumból szexi édesanya - de hogy csinálta Hargitai Bea?

Hargitai Bea bombaformában várja a legifjabb családtag érkezését. A csinos kismama nagy gondot fordít az előkészületekre, rendszeresen edz, pilatesedzésre jár és mindent bevet, hogy zökkenőmentesen menjenek a dolgok.

2015.04.22 18:00ma.hu

"Teljesen természetesnek élem meg ezt az időszakot. Azon kívül, hogy a pocakom szépen növekszik, és néhány kilóval többet mutat a mérleg, nem érzek óriási változást. Igyekszem még egészségesebben táplálkozni, sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok, és edzeni is rendszeresen járok, hogy formában tartsam magam" – kezdi a csinos kismama.

"Sokat beszélgettem várandós nőkkel, anyukákkal és szakértőkkel, hogy hogyan érdemes készülni. Ezeket összevetve úgy látom, a dolgok mindig máshogy alakulnak, mint ahogyan azt a mamák-papák nagy gonddal eltervezik, de annyi már biztos, hogy egy olyan speciális szülést segítő gél lesz segítségemre, amely megkönnyíti, hogy a baba könnyebben jusson át a szülőcsatornán, miközben védi a hüvelyfalat és a gátat a sérüléstől, biztonságosabbá téve a szülést. Emellett persze a férjem is támaszt nyújt majd" – mosolyog Bea, aki próbál igazi "lazamamiként" teljesíteni az új szerepkörben.

Fotó: Just Creative

"Lelkileg sokkal nagyobb hatással van rám a terhesség, alapvetően is egy érzékeny nőnek tartom magam és a várandósságom ideje alatt ez csak fokozódott. Egyébként nagyon gyorsan telik ez az időszak, már csak néhány hét és a karjaimban tarthatom a kis Jasont. Bízom az ösztöneimben, szerintem jó anya leszek" – mondja lelkesen Bea, aki már teljesen berendezett szobával és új babaruhákkal várja a legifjabb családtagot.

Beának nem teljesen új az anyaszerep, ugyanis férjének, Davidnek van két lánya, így a 31 éves egykori playmate már belekóstolhatott a gyermeknevelés örömeibe. Bea férjével Prágában él, azonban Budapesten fogja világra hozni az új jövevényt.

"Mindenképpen itthon szülök majd, már minden elő van készítve. Izgatottan várom, hogy végre megismerjem a csöppséget, eddig csak úgy röpült az idő, de így a vége felé egyre nehezebb kivárni a nagy pillanatot. A kis Jason minden bizonnyal nyelvzseni lesz: a magyar mellett férjemtől az angolt sajátíthatja el, és Prágában a testvérei révén a cseh nyelvvel is megismerkedik majd" – nevet az egykori szexszimbólum.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.