Az elnöknek tetszik, hogy neje aktmodell volt

Képek - Sarkozy imádja a pucér Carlát!

A francia köztársasági elnöknek, Nicolas Sarkozy-nek kifejezetten tetszik, hogy neje, Carla Bruni aktmodellkedett.

Igazán pikáns képek Carla Bruniról! képgaléria

2008.08.01 15:30rtlbulvar.hu

Franciaország felháborodott, Nicolas Sarkozy azonban elégedetten mosolygott, mikor először látta hitvese modellképeit.

Egy régi akt fotó Bruniról...

Carla Bruni fiatalabb korában ugyanis nem volt olyan prűd, mint most. Akkor még szó sem volt énekesnői babérokról, és a kifutók királynőjeként bizony előszeretettel pózolt Chanel kosztüm nélkül is.

A színes életű First Lady a júliusi Vanity Fairben mesélt szerelmükről.

Nicolas nem sokat tétovázott. Alig pár nappal a megismerkedésünk után közölte velem: annyira belém esett, hogy feleségül akar venni – emlékezett vissza Carla.

Ha már ilyen őszinteségi roham tört a volt modellre, az újságíró nem hagyta ki a kényes témákat sem. Nyíltan rákérdezett, mit szólt az elnök akkor, amikor meglátta Carla meztelen fotóit.

Tudtam, hogy egyszer túl kell esnünk ezen, ezért még az elején az orra alá dugtam őket. A reakciója engem is meglepett. Csak annyit mondott: Ó, ez tetszik! Kaphatok egyet én is? – mesélte a 41 éves asszony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.