Egyszerre több pasival flörtöl!

Hoppá! Emma Watson falja a férfiakat

Egy este alatt három sráccal flörtölt, míg állítólagos szerelme egy szigeten nyaralt. Biztosan a bűbájos Hermione Granger szerepe volt olyan nagy hatással Emma Watsonra, hogy úgy érezze, minden férfit meg kell hódítania. A Harry Potter-filmek sztárja ugyanis varázslatos módon bájolja el a srácokat, ráadásul egyiket a másik után.

2008.07.31 19:45rtlbulvar.hu

A hölgy és szerelme, Jay Barrymore a Cartier partijára volt hivatalos, de Jay sajnálatos módon nem tudott a lánnyal tartani, mivel épp egy távoli szigeten süttette a hasát. 

Ez nem gátolta meg Emmát abban, hogy egyedül is elmenjen a buliba, ahol nem kevés koktél után a férfiakra vetette igéző tekintetét. Az első áldozat Roberto Agnillera színész volt, akivel heves táncot lejtettek a parketten. 

A színésznő keze olykor-olykor intim tájakra tévedt, amire az újságírók természetesen azonnal felfigyeltek. A második szerencsés, a 19 éves Francis Boulle ezután lépett a színre. Vele a táncon kívül még telefonszámot is cserélt a sztár.
 
– Nagyon édes volt, jól kijöttünk egymással – mesélte a fiú, aki a jelek szerint mégsem kápráztatta el a lányt. Hermione megformálója ugyanis a szőke Michael Walkerrel töltötte az este további részét. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mit szólt ehhez bankár szerelme, Jay, de valószínűsíthető, hogy a következő Emmával kapcsolatos cikk már a szakításról fog szólni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.