Kellemetlen helyzetben a Harry Potter sztárja!

Ciki fotó! Emma Watson leégette magát!

Emma Watson, a Harry Potter sztárja, a hétvégén egy rendezvényen nagyon kitette magáért, elegánsan felöltözött és kisminkelte magát, mégis akadt egy baki, amivel nevetségessé tette magát!.

2008.07.29 10:40ma.hu
Hoppá!!!

A rúzsos ajkak a nők egyik legjobb csábító eszközei, ám egy elrontott rúzsozás végzetes lehet. Emma Watson sajnos erre nem figyelt oda, így rúzsa fogain landolt. A bakiról készült fotók pedig körbejárták a világsajtót. Emma fehér bőréhez egy igencsak erős vörös rúzst kent fel az ajkaira, amiről néhány darabka fogaira is átkerült.

Sajnos nagyon kínos pillanatokat okozhat a smink elkenődése minden nő számára, a tanulás: óvatosan kell rúzsozni és mindíg ellenőizzük fogunkat mielőtt a kamerába mosolygunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.