Minél tovább bírják külön, annál biztosabb a válás

Szétment Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

A színésznő mániás depresszió miatt szorult kezelésre, férje pedig épphogy megküzdött a torokrákkal - közben tönkrement a házasságuk.

Itt már külön voltak? >>> képgaléria

2013.08.28 19:20MTI
Nézze meg a fotókat a gyerekekről! >>>

Catherine Zeta-Jones szóvivőjének közleménye szerint a színésznő és férje, Michael Douglas "külön töltenek némi időt, hogy kiértékeljék házasságukat és dolgozzanak rajta".

A The Associated Press hírügynökségnek küldött szerdai e-mailjében Cece Yorke azt írta, hogy nem szolgálhat több részlettel az ügyet érintően. Douglas szóvivője eddig nem reagált a megkeresésekre.

Elsőként a People magazin - meg nem nevezett forrásokat idézve - számolt be arról, hogy a hollywoodi sztárházaspár úgy döntött, külön tölt némi időt. A lap szerint a házaspár tagjai külön vakációztak az elmúlt hónapokban, egyedül jelentek meg a vörös szőnyegen és a jelek szerint külön élnek.

A lap a pár két közeli ismerősét idézve azt írta, hogy Douglas-ék "szünetet tartanak", ám egyikőjük sem adta be a válókeresetet, vagy intézkedett a házassági közösség megszüntetéséről. A 43 esztendős színésznő és a 68 éves színész 2000-ben keltek egybe. Két gyermekük van. Mindkét sztár egészségi problémákkal küzdött az elmúlt években. "A stressz hatalmas nyomásként nehezedett a házasságukra" - idézte a People magazin a pár egyik barátját.

A színésznő bipoláris zavar, ismertebb nevén mániás depresszió miatt szorult kezelésre. Douglas 2010-ben küzdött meg a torokrákkal és idén nyáron az újságok címoldalára került amikor az orális szexet nevezte meg betegsége egyik lehetséges okaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.