Meleg karaktert játszik Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones: "Boldog vagyok, hogy a férjem Matt Damont csókolta meg"

Nem okozott gondot Catherine Zeta-Jones számára, hogy férje egy meleg figurát alakított a filmvásznon, sőt, kifejezetten boldog volt, hogy Matt Damont csókolta meg.

2013.02.07 12:29ma.hu

Boldoggá tették a csókjelenetek a tavaly bemutatott Liberace című filmben Catherine Zeta-Jonest, olyannyira, hogy egyetlen pillanatig sem aggódott, amikor egy nap férje azzal állított haza: "csókolóztam Matt Damonnal". Az Oscar-díjas színésznő erről egy showműsorban vallott nemrégiben, hozzátéve, hogy valójában úgy volt vele: ha férjének mindenképp meg kell valakit csókolnia rajta kívül, akkor az inkább Matt legyen, mint bárki más.

Fotó: MTI

Michael Douglas az életrajzi dráma felújított változatában a homoszexualitását élete végéig tagadó zongoraművészt, Librace-t alakítja, partnere pedig a nála 26 évvel fiatalabb Matt Damon volt. A film eredeti verzióját 1988-ban mutatták be, a sztori Librace drámáját dolgozza fel, akit volt szeretője perelt be a szakításuk után. A szeretők közt 40 év korkülönbség volt.

A filmet most ugyanaz a Steven Soderbergh rendezte, aki korábban az Ocean's Elevenben már dolgozott együtt Damonnal. Catherine szerint semmi oka nem volt az aggodalomra a meleg jelenetek miatt, ráadásul Michael egy számára örömteli vallomást is tolmácsolt Matt-től. "Állítólag amikor Matt megcsókolta a férjem, akkor becsukta a szemét és azt képzelte, hogy Michael helyett velem csókolózik. Ez igazán hízelgő! Azt hiszem, ez a legnagyobb dicséret, amit valaha kaptam!" - idézte a színésznőt a The Sun című bulvárlap.

Még több hír Catherine Zeta-Jonesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.