Már mindenkit lovaggá ütöttek, csak őt nem

Rod Stewart nem érti: ő miért nem?

Rod Stewart kiakadt: nem érti, hogyan történhetett az meg, hogy miközben már minden nagy rocklegendát - többek közt Mick Jaggert vagy Tom Jonest - lovaggá ütötték már, róla "elfeledkeztek".

2013.07.02 11:05ma.hu
Fotó: MTI

"Mick nem itt fizet adót és Tom is Amerikában él, mégis megkapták a lovagi címet" - fakadt ki a minap Rod Stewart, aki nem érti, hogy hogyan történhetett meg, hogy Mick Jagger és Tom Jones is megkapta a legmagasabb brit kitüntetést, noha már jó ideje nem a szülőhazájukban élnek, ő meg valahogy eddig mindig kimaradt a sorból. Ráadásul a rocknagypapa úgy véli, ő sokkal nagyobb sztár, mint akár a Rolling Stones frontembere, akár a női szívek tiprója.

"Mick egy kiváló bluesénekes, de technikailag nem olyan jó, mint én. A legjobbat kihozta abból, ami adatott neki" - értetlenkedik az énekes, akinek legutóbbi, Time című albuma a slágerlisták élére került, de még ez sem elég ahhoz, hogy a királynő előtt féltérdre ereszkedhessen. Ugyanakkor tréfálkozva jegyezte meg: van bennük közös vonás II. Erzsébettel: "a frizuránk 45 éve változatlan".

Talán most majd észbe kap a királynő is és ki tudja, hamarosan végre elhangzik a zenész által oly hőn áhított négy szó is: "állj fel, Sir Rod".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.