Megint babázik a 66 éves rocker

Képek - "Kisfiú!" Rod Stewart nyolcszoros apa!

Megszületett Rod Stewart nyolcadik gyermeke - A tehetséges zenész először 18 évesen lett apa, azóta hét csemetével bővült a családja. Igaz, korábbi gyermekei nem jelenlegi házasságából születtek.

Rod Stewart és párja, Penny Lancaster babaváróban! képgaléria

2011.02.18 10:10ma.hu - Fotó: PR Photos - PacificCoastNews

Életet adott második közös gyermeküknek Rod Stewart felesége, Penny Lancaster. A szépséges modellnek szinte a születésnapjára - márciusban tölti be a 40-et - érkezett a baba!

A People magazinnak a sztárpár szóvivője elmondta: a kisfiú és édesanyja is nagyon jól vannak, a babát Aiden-nek nevezték el.

Penny-nek és Rod-nak egy ötéves fia van, Alastair Wallace, mellé érkezett öcsikének a kis Aiden. A páros augusztusban jelentette be, hogy újra szülői örömök elé néznek.

Még több fotó itt a babavárásról! - Fotó: PR Photos

A 66 éves rocker ma már felelősségteljes apa, ám amikor első gyermeke született, még aligha mondhatta ezt magáról.

Legidősebb csemetéje egy lány, Sarah, akit azonban akkori kedvesével örökbe adtak. A kislány és vér szerinti apukája csak évtizedekkel később találkozott egymással.

Sarah Streeter ma 48 éves, és csupán egy évvel ezelőtt ismerhette meg jobban személyesen világhírű édesapját.

Rod Stewart egy show-ban árulta el, hogy lánya 18 éves kora óta tudja, ő az igazi édesapja, de a nagy találkozásra még nagyon sokat kellett várniuk.

A zenész gyermeke a modellként is ismert Kimberly Stewart, valamint Sean Stewart, Ruby Stewart, Renee Stewart, és Liam McAlister Stewart is.

Baba és új lemez - zajlik az élet Rod Stewart-nál!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.