Nem így képzelte a nagypapaságot a rocksztár

Rod Stewart meg tudná ölni az unokája apját

Szó sincs arról, hogy a 66 éves rocksztár nem akart volna nagypapa lenni, de sosem úgy képzelte, hogy lányát még az esküvő előtt teherbe ejti egy futó kalandja.

2011.04.16 13:29ma.hu

Nem teljesen érthető Rod Stewart felháborodása, aki 66 éves létére 8 gyerek apja 6 különböző nőtől, de unokája hírét nem úgy fogadta, mint várható lett volna. A rocksztár állítólag azon akadt ki leginkább, hogy 31 éves fogadott lánya úgy esett teherbe, hogy előtte senki nem vitte még oltár elé.

Ráadásul úgy véli, unokájának apja, Benicio del Toro csupán futó kaland lett volna Kimberly Stewart számára, ha nem jön közbe a gyermek.

Fotó: rodstewart.com

Egy közeli ismerős szerint Rod bármennyire is vadembernek tűnik kívülről, a lelke mélyén nagyon konzervatív elveket vall, és nem ért egyet egy alkalmi kapcsolatból születő babával. "Bár nagyon izgatott, hogy nagypapa lesz, ez nem jelenti azt, hogy nem dühös a lányát teherbe ejtő Benicio del Toróra" - mondta a bennfentes.

"Melyik apa nem álmodozik a lánya esküvőjének napjáról, mielőtt az családalapításba kezd?" - tette hozzá.

Legalább annak örülhet a reszelős hangú énekes, hogy Benicio volt annyira tisztességes, hogy beismerte "vétkét" az együtt töltött egyetlen éjszaka után.

Még több hír Rod Stewartról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.