Rod Stewart nem örült lánya terhességének

Ölni tudott volna: Nagypapa lett a nyolcgyerekes rocker

Egy percig sem titkolta Rod Stewart, hogy válogatott gyilkosságok sejlenek fel agyában, ha unokája apjára gondol, de azért a kislányt már örömmel fogadta a hétvégén.

2011.08.22 12:29ma.hu

Vasárnap délután életet adott első gyermekének Kimberly Stewart, Rod Stewart fogadott lánya. A híres nagypapa örömébe azonban jó adag üröm is vegyült, ami azóta mardossa a szívét, amióta csak tudomást szerzett unokája létezéséről.

No nem azért, mert bántotta hiúságát, hogy 66 éves létére nagypapát csinálnak belőle, sokkal inkább azon akadt ki, hogy a gyermek apja nemhogy nem vette feleségül Kimberlyt, de ha a csöppség nem szól közbe, Benicio del Toro már rég a múlté lenne az egész család életében.

Az Oscar-díjas színészt ugyanis a rocksztár lánya szó szerint csak egyéjszakás kalandnak szánta, egészen addig nem is változott meg ez a helyzet, amíg ki nem derült: a kalandnak kézzelfogható következménye lett. A nyolcgyermekes Stewart persze tombolt dühében, és azt mondta néhány hónapja, legszívesebben megölné Torót, amiért megrontotta az ő imádott lányát, anélkül, hogy oltár elé vezette volna.

A büszke nagypapa (Fotó: rodstewart.com)


Az újdonsült apuka iránt továbbra sem enyhült a mérge, de ami az unokát illeti, tőle már az első percekben ellágyult, sőt, kijelentette azt is, hogy kifejezetten jó dolognak tartja, hogy legkisebb fia és az unokája közt csak alig néhány hónap különbség van.

A 31 éves, színésznőként és modellként dolgozó Kimberly továbbra sem tervez hosszú távra gyermeke apjával, ám a kislány nevelését egymás közt megosztva képzelik el. A szülésnél mindenesetre Toro nem volt jelen, a kórházba Rod Stewart és jelenlegi felesége, Penny Lancaster-Stewart vitték a vajúdó kismamát, a szülés alatt pedig Alana Collins, Stewart első felesége, egyben Kimberly édesanyja bátorította őt.

A babának egyelőre nem adtak még nevet, de azt tudni lehet, hogy 56 centivel és 3300 grammal jött a világra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.