Balesetet szenvedett a színész és stábja

Taxi szállt bele Gerard Depardieu autójába, a színész jól van

Gerard Depardieu és a vele együtt utazó stáb több tagja is könnyebb sérülést szenvedett, amikor Moszkvában egy forgatásra tartva egy taxi nem adta meg nekik az elsőbbséget és karamboloztak.

2013.06.25 14:02MTI

Könnyebben megsérült közlekedési balesetben a Moszkvában forgató Gerard Depardieu és stábjának több tagja. A francia filmsztárt és munkatársait szállító mikrobusz a belvárosban haladt, amikor egy taxi a piros lámpát figyelmen kívül hagyva beléjük hajtott. Az Izvesztyija című lap keddi száma szerint a mikrobusznak mind a hat utasa könnyebben megsérült, de inkább csak karcolásokat szenvedett.

A filmesek elutasították, hogy kórházba szállítsák őket, de végül abba beleegyeztek, hogy egy francia magánklinikán kivizsgálják őket. A taxisofőrről kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, amelyet ittas vezetés miatt vontak be tőle.

Az orosz napilap szerint a baleset a szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt, a Metropol szálloda közelében, nem messze a Kremltől.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.