Russell Brand tényleg ilyen bika?

Katy Perry exférje kilencszer tud egyetlen éjszaka!

Ha igaz az, amit Russell Brand állít, már kezdjük érteni, miért sírt annyira Katy Perry, amikor kiderült, hogy házasságuk mégsem fog működni. A komikus állítólag egyetlen éjszaka kilencszer képes akcióba lendülni.

2013.06.13 11:20ma.hu
Fotó: MTI

Tudjuk, hogy Russell Brandnek a humor a kenyere, így aztán némi fenntartással fogadjuk legutóbbi hencegését is, de ha csak a fele igaz annak, amit állít, már akkor is női milliói irigyelhetik Katy Perryt, amiért - ha rövid időre is, de - kifogta ezt a csődört. A komikus nem kevesebbet állít, mint hogy egyetlen éjszaka képes kilencszer is állítani... a díszfegyverzetét, és azzal örömet szerezni a partnerének. Vagy legalábbis ha nem is minden éjjel, de előfordult már ilyen rekord.

A sztár a The Sun című bulvárlap értesülései szerint akkor nyújtotta ezt a csúcsteljesítményt, amikor megszabadult a hosszú időn át tartó drogfüggőségétől, emiatt pedig elképesztő energiák maradtak levezetés nélkül benne. "Van úgy, hogy meg kell tenni, hogy mindenki boldog legyen, különben nem éreznéd magad teljesen férfinak" - mondta a híresség. Azt ugyanakkor nem részletezte, hogy egyedül érte-e el a multiorgamzust vagy valaki más is profitált az extra teljesítőképességének gyümölcséből.

Russell a hűségről is beszélt, szerinte a monogámia a legkeményebb dolog a világon, ugyanakkor csodálatosnak nevezte. "Ha házas vagy, akkor csak azzal az egy személlyel szexelhetsz. Ez csak egyetlen dolog, amitől több, mint egy szerzetes [élete]."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.