Meditálással lép túl a váláson Russell Brand

Katy Perry exférje még sosem volt ilyen boldog

Már csak pár hét és végleg kimondják Katy Perry és Russell Brand válását, a gyorsan kudarcba fulladó házasság miatt azonban a komikus mégsem szomorkodik, sőt, élete legboldogabb időszakának nevezte a mostanit.

2012.06.20 10:29ma.hu
Katy Perry és Russell Brand (Fotó: MTI)

Nemcsak nem aggasztja a júliusban végleg lezáruló válása, de Russell Brand bevallotta, hogy soha nem volt még boldogabb, mint mostanában. A brit komikus februárban költözött el feleségétől, Katy Perrytől, akivel mindössze 14 hónappal korábban mondták ki a boldogító igent, ám viszonyuk azóta is finoman szólva viharos, csak a szurkálódások a négy fal közül a média nyilvánosságára kerültek át. Brand azt mondta, a válás miatt érzett csalódottságán a transzcendentális meditáció segítségével sikerült túllépnie, ami lehetővé tette számára, hogy "egy tudatosabb szinten rezegjen".

"Természetesen keresztülmentem egy váláson, ami senkinek sem jó, de ez csak egy kis idő volt az életemben - bár kétségtelen, hogy nagyon szép idő" - utalt a híresség a rövid házasságára és az azóta eltelt néhány hónapra. "Olyan érdekes dolgoknak szenteltem magam, amikre mindig is kíváncsi voltam: transzcendentális meditáció, jóga, kundalini, ezek mind olyan dolgok, amelyek jót tesznek a léleknek" - mondta.

A meditáció kifejezetten lelkessé tette, megfogalmazása szerint ez a módszer segít ellazulni és pihenni, ahelyett, hogy például az italhoz nyúlna, az meg különösen tetszik neki, hogy általa a tudat egy másik formáját tudja felvenni. Az meg már csak hab a tortán, hogy két meditálás között azért jutott némi ideje a randizásra is, de egyelőre egyik nő mellett se kötött ki tartósan, a jelek szerint most kihasználja az újonnan támadt szabadságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.