A Vanity Fairhez szegődött a hercegné húga

Pippa Middleton könyv után most újságot ír

Sportújságírónak állt Pippa Middleton, Katalin hercegné híres húga, akinek korábbi írói próbálkozásai nem arattak osztatlan sikert, de a Vanity Fair bizalmat szavazott neki.

2013.06.06 12:56MTI

Pippa Middleton, Katalin cambridge-i hercegné húga a Vanity Fair magazin cikkírójának szegődött. A 29 esztendős Pippa, aki saját bevallása szerint annak idején igen fiús kislány volt, a közelgő wimbledoni tenisztornával kapcsolatos gondolatait osztja meg az olvasókkal a magazin júliusi számában, amely a héten kerül az újságosok polcaira.

Middleton különböző tanácsokkal látja el a legendás teniszverseny jövendőbeli nézőit egyebek mellett arról, hogy melyik sportolót "érdemes alaposabban szemügyre venni", emellett saját teniszezési tapasztalatait is megosztja és egy interjú erejéig Roger Federert is megszólaltatja.

Fotó: MTI

"Pippa lelkes nézője a klasszikus brit szabadidős tevékenységeknek" - húzta alá közleményében a szerkesztő, Graydon Carter, hozzátéve, hogy Middleton maga is megszállott sportoló és rendkívül örülnek a közös munkának, amely Wimbledonnal vette kezdetét.

A hercegi sógornő idén február óta a Waitrose nevű brit élelmiszer-áruház lánc Waitrose Kitchen című, havonta megjelenő magazinjában is publikál és tavaly dobta piacra Celebrate (Ünnepeljünk) című könyvét, amelyben házibulik és egyéb társas összejövetelek szervezéséhez szolgál tanácsokkal több mint négyszáz oldalon keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.