Perre meg Middleton kisasszony a lesifotósokkal

Bepöccent a hercegnő húga: mától tilos fényképezni Pippát?

Nem viseli jól azt a reflektorfényt Pippa Middleton, ami nővére és sógora után neki kijut: elege lett az őt követő fotósokból és perrel fenyegetőzik, amennyiben nem szállnak le róla.

2012.01.19 18:29ma.hu

Felszólította Pippa Middleton a sajtófotósokat, hogy hagyják abba az ő fényképezését, különben komoly pernek nézhetnek elébe. A brit trónörökös sógornője azután sokallt be, hogy szinte már semmit nem tehet anélkül, hogy arról másnap ne jelenjen meg valamelyik lapban kép. Érdekei képviseletére még egy ügyvédi irodát is felbérelt, amely nem volt rest, a fotóügynökségeknek azonnal szétküldte a figyelmeztető levelet.

Pippa akkor vált egyik napról a másikra híressé, amikor csaknem egy évvel ezelőtt koszorúslányként tűnt fel nővére, Katalin hercegnő és a brit trón második várományosa, Vilmos herceg esküvőjén. "Annyi figyelmet szentelnek neki, hogy elege lett belőle" - mondta a királyi ház egyik forrása a 28 éves szépségről.

Fotó: Suhu-News

A hivatalos fotózás ellen természetesen Pippa továbbra sem emel kifogást, csupán a sarkában loholó lesifotósoktól sokallt be. Elsősorban a tengerentúlon kelendőek ezek a képek, csak az olyan weboldalakból is több tucat létezik, ahol Middleton kisasszony öltözködése a téma.

A Daily Mail képszerkesztője elmondta: nála akár 400 fotó is az asztalára kerül naponta a képügynökségeken keresztül Pippáról, köztük olyan hétköznapi eseményeket megörökítve, mint például egy kávévásárlás vagy miközben az irodájába megy. Ezek többsége akár 350 fontot (120-125 ezer forint) ér, de egy-egy exkluzív képért akár több ezer fontot is bezsebelhet az azt közzétevő ügynökség.

A szerdán kiküldött levélben a hercegnő kishúga közli, hogy innen kezdve zaklatásnak tekinti azt, amit a paparazzik vele művelnek és ennek megfelelően fog eljárni. "Ijesztő, hogy ügyfelünknek egy seregnyi ismeretlen férfivel kell szembenéznie az otthonában és a munkahelyén egyaránt, éjjel és nappal" - olvasható az ügyvédi iroda közleményében.

A mostani figyelmeztetés még nem jár következményekkel, ám a későbbiekben a herceg sógornője kártérítési költségeket is kilátásba helyezett, amennyiben nem szállnak le róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.