Halálra van ítélve a kapcsolatuk?

Nocsak: Pippa megfeledkezett magáról, nyilvánosan csókolózott

Miközben a világ egyik fele azon van felháborodva, hogy a cambridge-i hercegnő kishúga nem átallott nyilvánosan csókolózni szerelmével, a másik fele azon tanakodik: vajon mit árul el a pár testbeszéde.

2011.10.07 12:29ma.hu

Bár sehol sincs törvénybe iktatva, valamiféle íratlan szabály mégiscsak működik arra vonatkozóan, hogy egy bizonyos társadalmi szint fölött az ember hogy viselkedik nyilvánosan. És bár Pippa Middleton "csak" egy rokona a cambridge-i hercegnőnek, Katalinnak, mégis a többség úgy gondolja, a nyilvános érzelmek nem méltóak hozzá, az meg, hogy mások szeme láttára csókolózzon, egyenesen feháborító.

Fotó: pippamiddleton.net

Közben viszont szakemberek máris górcső alá vették a páros testtartását, és megpróbálják megfejteni az abból látható titkos jeleket. Pippa és párja, Alex Loudon testbeszédéből viszont semmi jó nem olvasható ki.

Sőt: még szakértőnek sem kell lenni ahhoz, hogy feltűnjön Alex zsebre dugott keze, amit akkor sem húz ki és nem öleli át párját, amikor már összeforrt a szájuk.

Dr. Susie LaMoore véleménye szerint Pippa valójában úgy néz ki, mintha valamire allergiás lenne, bágyadt a szeme, és miközben rajongó tekintettel emeli arcát Alex felé, ő valahova a távolba mered. A pszichológus szerint ez egyértelműen azt jelzi, hogy bár fizikailag együtt vannak, lélekben teljesen másutt járnak.

Fotó: pippamiddleton.net

Rhoda Beardy, aki ugyancsak a testbeszéd szakértőjének számít, egyetértett Dr. LaMoore megfigyeléseivel, de kiegészítette azzal, hogy ennek a kapcsolatnak igazából vége van, csak még egyikük sem kész arra, hogy meglépje. A zsebredugott kéz minden pár számára figyelmeztetést jelent.

Miközben Pippa kétségbeesetten igyekszik elkapni Alex pillantását, addig a fiatalember még csak meg sem próbálja leplezni unalmát, amit az összeszorított, mosolytalan száj csak tovább fokoz. Ráadásul valahol talán Pippa is érzi ezt, mert felsőtestével nem simul teljesen Alexhez, inkább mereven tartja a hátát.

Hogy ezek után mennyi jövőjük van együtt? Ki tudja, mindenesetre nem mehetünk el szótlanul amellett sem, hogy tavasszal Alex egyszer már szakítani akart Pippával, amikor a királyi esküvőn Harry herceg elkezdte csapni a szelet a menyasszony hugicájának, és kapcsolatuk még utána is jópár hétig erőteljesen ingadozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.