Pippa Middleton megjelentette első könyvét

Írónak állt Katalin hercegnő húga

416 oldalon keresztül látja el házibuli-tippekkel a nagyközönséget Pippa Middleton: a Celebrate című könyve csütörtökön jelent meg Angliában.

2012.10.26 12:29MTI

"Kicsit ijesztő dolog, hogy harmincéves korom előtt világméretű ismertségre tettem szert - köszönhetően a nővéremnek, a sógoromnak és a fenekemnek" - írja a könyvben Pippa Middleton, aki Katalinnak Vilmos brit trónörökössel kötött esküvőjekor hátsóját hangsúlyozó világos ruhában jelent meg, szinte elvonva a figyelmet a menyasszonyról.

Pippának volt honnan tapasztalatot szereznie könyve megírásához: a Middleton szülők online partiszervező céget alapítottak, ahol állítólag ifjabb lányuk hetente két napot dolgozik. Sajtóértesülések szerint könyvéért Pippa 400 ezer font (135 millió forint) bevételhez jut.

Nemcsak jó kritikákat kap azonban az uralkodócsaládhoz közel került fiatal lány első publikációja: "Ezek a kötött pulóverek, a lágy fény, ez a fecsegés a gyertyákról, az őszi, tápláló étkekről - kinek tartja magát ez a lány, talán Anglia királynőjének?" - írta a héten a Daily Telegraph. Ennek ellenére a könyv már csütörtök délután 57. helyre került a brit Amazon eladási listáján.

A Guardian című lap jelentése szerint Pippa visszautasította az interjúkéréseket a könyvvel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.