Saját filmjét kellett volna reklámoznia

Videó - Élő adásban szunyókált el Morgan Freeman

Épp a napokban mozikba kerülő legújabb filmjének reklámszereplésére volt hivatalos Morgan Freeman, amikor a fáradtság erőt vett rajta és bizony élő adásban elnyomta a buzgóság.

2013.05.24 14:08Sedró Ágnes

Kínos pillanatokat szerzett a Fox News szerkesztőinek Morgan Freeman, amikor legújabb filmjéről, a napokban bemutatott Szemfényvesztők című moziról kellett beszélnie a seattle-i reggeli műsorban. A 75 éves, Oscar díjas színész ugyan egy darabig tartotta magát, de aztán ki tudja, miért, ólmos álmosság tört rá, és miközben a mellette ülő Michael Caine lelkesen ecsetelte a film különleges effektusait, Freeman szeme lassan lecsukódott, majd a feje is előrebillent és láthatóan elszundított.



Szerencsére az egész nem tartott sokáig és még épp időben eszmélt ahhoz, hogy a neki szánt kérdésekre válaszolni tudjon, de az eset addigra már elég figyelmet kapott ahhoz, hogy ne is lehessen megállítani a világszintű terjedését. A műsor házigazdái később a Twitteren fejtették ki véleményüket a kínos helyzetről, Bill Wixey műsorvezető például önironikusan annyit közölt: "Ilyen hatással vagyok az emberekre. Annyira sajnálom, hogy megzavartam Morgan Freemant alvás közben!"

A Szemfényvesztők, amely bankrabló illuzionistákról szól, a magyar mozikba június 13-tól kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.