Egymillió dollárral segíti Barack Obama sikerét

Morgan Freeman is beszállt az elnökválasztási kampányba

Egymillió dollárral támogatta az újraválasztásáért küzdő Barack Obama elnök kampányát Morgan Freeman.

2012.07.20 08:29MTI
Fotó: MTI

A 75 éves, Oscar-díjas hollywoodi filmszínész szerint "kitűnő munkát végzett" a demokrata párti politikus "ezekben a nehéz időkben" - jelentette helyi idő szerint csütörtökön a politico.com hírportál.

"Befejezte az iraki háborút, megreformálta a Wall Streetet, megmentette az autóipart, és megvédte minden amerikainak az egészséghez való jogát" - sorolta Barack Obama érdemeit a veterán színész, aki 2005-ben kapott Oscar-díjat a Millió dolláros bébi című filmben nyújtott alakításáért.

Morgan Freeman már 1998-ban, tíz évvel Obama megválasztása előtt fekete színészként az amerikai elnököt alakította a Deep Impact című moziban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.