Demaris Meyer súlyos sérülést szenvedett

Morgan Freeman megállapodott autóbalesete áldozatával

Morgan Freeman megállapodott tavalyi autóbalesetének áldozatával, aki súlyos sérülése és anyagi vesztesége miatt indított ellene kártérítési pert.

2009.11.07 12:11MTI

A megállapodás pénzügyi részletei nem ismeretesek, a megszületett egyezségről szóló bírósági értesülés a héten látott napvilágot. Demaris Meyer kocsiját 2008 februárjában, a baleset estéjén az ittas hollywoodi sztár vezetette, aki egy parti után meghívta a nőt közeli házába. A megengedettnél gyorsabban haladó autó azonban Memphistől 120 kilométerrel délre kisodródott az országúton, és felborult. Mindkettejüket kórházba kellett szállítani.

Meyer, aki sérülése, orvosi számlái és a betegeskedés miatt kiesett jövedelme okán perelte az Oscar-díjas Freemant, azt is nehezményezte, hogy a nős sztárt a közösen elszenvedett baleset miatt tévesen hozta vele intim kapcsolatba a média. Mint később kiderült, a 72 éves színész már 2007 decembere óta külön élt feleségétől, és válófélben voltak, ám ezt nem hozták nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.