Újra megválasztják a Face of Asia királynőjét

Képek - Ázsiai szépségeket mustrálgat Németh Kristóf

Tavaly óriási sikert aratott, ezért idén ismét megválasztják a legszebbet azok a lányok közül, akik származásukat tekintve ázsiaiak, de rövidebb-hosszabb idő óta hazánkban élnek.

Face of Asia 2012 képgaléria

2013.04.12 14:13ma.hu

A Face Of Asia tavalyi sikerén felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy idén is összehívják a Magyarországon élő legszebb ázsiai lányokat. A szépségverseny megálmodói olyan hazánkban élő vagy tanuló ázsiai fiatalok, akik szeretnék bemutatni a magyaroknak saját kultúrájukat és hagyományaikat.

Az ázsiai közösségekben meghirdetett versenyre két hónap alatt több százan jelentkeztek, de a pénteki döntőben csak 12 szerencsés mutathatja meg magát. A keleti szépségeket mások mellett hírességekből is álló szakavatott zsűri értékeli majd.

"Már tavaly is nagy megtiszteltetés volt, hogy ott lehettem a versenyen. Zsűrizés közben sok barátot szerveztem az ázsiai közösségből, nagyon megkedveltük egymást. Valószínűleg ezért kértek fel idén is erre a megtisztelő feladatra. Én pedig örömmel vállaltam, ugyanis azon felül, hogy a Face Of Asia egy szépségverseny, egy közösségformáló rendezvény is, ahol mi magyarok megismerkedhetünk a keleti kultúrával" - mondta Schmuck Andor, aki a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy vietnami köszöntővel készül.

"Legutóbb annyira megtetszett a nyelv, hogy elkezdtem fejleszteni a vietnami tudásomat. Már hetek óta szorgalmasan tanulok, hogy helyesen tudjam elmondani a köszöntőmet, és hogy néhány szót a saját nyelvükön is válthassak a résztvevőkkel" - tette hozzá a politikus.

A 2012-es verseny pillanatai (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


Németh Kristóf idén először lesz tagja a Face Of Asia zsűriének. A Barátok közt Kertész Gézája a keleti kultúra szerelmese, így nem csoda, hogy elsőre igent mondott a felkérésre.

"Ázsiai utazásaim során nagyon beleszerettem a keleti kultúrába. Magánemberként és a Játékszín igazgatójaként is fontosnak érzem, hogy tájékozott legyek a világ népeiről. A péntek este egy remek alkalom lesz arra, hogy még jobban megismerjem a Magyarországon élő ázsiaiakat, hogy belekóstoljak a jellegzetes keleti gasztronómiába, valamint nem titkolt célom, hogy ázsiai üzletemberekkel is kapcsolatot teremtsek.

Emellett természetesen lesz egy örömteli feladatom is: szebbnél szebb ázsiai hölgyeket csodálhatok majd meg. Ennek azért is örülök, mert mint köztudott, a női nemnél csak a női igennek vagyok nagyobb csodálója
" - mosolygott Kristóf.

A zsűriben helyet foglal még számos szépségszakember és támogató mellett az olasz étteremtulajdonos, Gianni is, aki azt ígéri, hogy szőrösszívűen értékeli majd a szépségeket.

"Bármilyen kedvesek is a lányok, tőlem - a Face Of Asia névhez hűen - biztosan az fogja a legmagasabb pontszámokat kapni, akinek szép és karakteres arca van. Emellett természetesen értékelni fogom az egyéb testi adottságokat, és az egyéni produkciókat is" - tette hozzá.

Az érdeklődők személyesen is részt vehetnek az exkluzív rendezvényen a belváros szívében található Creol Bárban, 2013. április 12-én pénteken, 20 órától. A rendezvény ideje alatt a szervezők ingyenes étel- és italkóstolási lehetőséget biztosítanak a felsorakoztatott ázsiai gasztronómiai különlegességekből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.